TDP Mineralenlamp

Deze lamp is zeer effectief bij: spier- en gewrichtspijnen, fibromyalgie, artritis, rugpijnen, hernia, huidaandoeningen als herpes en psoriasis, chronische wonden, frozen shoulder, stijfheid, ontstekingen, blessures, hielspoor, chronische diarree, versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de bloedcirculatie.


Essentiële minerale elementen

Te ding Dian-ci-bo Pu. Dit betekent: Speciaal elektromagnetisch spectrum. Dit medisch instrument is in China ontwikkeld door Dr. Gou Wenbin. In tegenstelling tot de infrarode lamp heeft een TDP lamp een zwarte schijf bedekt met carbon. Het sleutelpunt van de lamp is de met warmte behandelde zwarte klei, die 33 verschillende en essentiële minerale elementen van het menselijk lichaam bevat. 


Biogolven

De keramische plaat zendt een uniek spectrum uit van elektromagnetische golven in de golflengte van 2 tot 25 micron. Deze golflengtes komen perfect overeen met de biogolven die het menselijk lichaam uitzendt, zodat het lichaam een maximale absorptie toelaat. De door het lichaam opgenomen energie bevordert de microcirculatie en het metabolisme, versterkt het immuunsysteem en verzacht pijn.


Aantal en lengte van sessies

Voor een goed resultaat bij chronische aandoeningen zijn tien sessies aan te bevelen. Bij de meeste aandoeningen komt u drie of vier dagen achter elkaar. Daarna bijvoorbeeld een tot twee keer per week. Een sessie duurt een half uur.

 

Prijs: Lamp met massage rug (30min) 45€

Enkel warmte lamp: 25€