Getuigenissen

 

Hier vindt je enkele getuigenissen van tevreden klanten.

 

*20/08/2016

Salam oualekoum , ik ben een vrouw van 38 jaar. Heb jaren last van zware migraine aanvallen. Tot dat ik bij de praktijk voor Hijama en natuurgeneeswijze terecht kwam, ik heb Hijama bij Meryem laten doen en zij heeft mij kruidenthee aangeraden voor migraine. Alhamdoullah heb ik al anderhalf maand geen migraine aanval gehad.

Ik heb ook een kindje van 1.5 jaar, hij had last van verlatingsangst. Hij kon mij geen second uit het oog verliezen. Overal waar ik in huis was komt hij op die plaats spelen. Meryem heeft mij een aangepast flesje Bachbloesems gemaakt  na drie weken alhamdoullah mijn zoontje heeft rust gevonden. Hij slaapt snachts door en kan gewoon ontspannen spelen zonder mij in de gaten te houden.

 

S.H uit Hasselt

 

 

*Augustus 2016 

Ik heb spierziekte en ziekte van bechtrew. Maandelijks besteed ik enorm veel geld aan medicatie dat een beetje hielp maar snel terug pijn had.

Er waren momenten dat ik 3 soms 4 dagen in bed lag. Ik kon zo niet meer verder. 
Ik was op fb volop in onderzoek, misschien dat ik iets tegenkwam.
Ik kwam terecht bij Meriem El Malki haar praktijk, sinds september 2015 laat ik regelmatig Hijama behandelingen toepassen en doe ook massage en kruidentherapie bij haar, alhamdolillah werkt fantastisch. Ik denk nog steeds dat hijama de beste genezing is voor verschillende pijnen.ze is ook heel discreet,ik kan met haar over alles praten. Zij weet met wat ze bezig is.
Alhamdolillah

 

Karima S. uit Borgerhout

 

 

*Oktober 2016

Ik ben ongeveer een jaartje geleden bij de nieuwe opening op de open deurdag bij Meryem haar praktijk geweest. En op die dag zelf had ik een afspraak gemaakt om kennis te maken met de warmtelamp en ook Hijama te doen. Ik had veel nekklachten en na n accident met auto aantal jaren geleden kwam mijn nek heel snel als ik stress had vast te zitten. Had al van alles geprobeerd kinesist, osteopaat, warmte, ..en steeds kwam t vaster en de pijn in mijn rug verplaatste zich en werd erger en erger. Hierdoor was ik radeloos en had gezien dat Hijama daar ook goed voor was. Zo ben ik alweer n jaartje verder en elke keer voel ik me beter en beter. En moet zeggen Hijama is niet iets waar je vanaf de eerste keer al resultaat ziet t heeft tijd nodig en telkens je geweest bent voel je je beter en beter. Hiervoor ging ik bij iemand anders en moet eerlijk toegeven bij Meryem voel ik me goed. En qua hygiene en zorg is het veel beter hier. Er wordt hier echt aandacht aan besteed. Wat ik zelf heel belangrijk vind. Dus breng ik nog steeds bijna maandelijks n bezoekje bij de kroonstraat en ben blij iemand gevonden te hebben die haar job met zoveel passie en inzet doet. Je voelt dat het vanuit haar hart doet en maakt t volledig voor mij. Hamdoellilah.

 

Farida C. uit Turnhout

 

30/10/2016

Onderwerp: Roqya

Meryem ik wil u oprecht bedanken uit mijn hart!!
Jij was ons sabab naar het goede toe.
Het begon allemaal 4jaar geleden na mijn bevaling.
Mijn man en ik zijn nu 6jaar getrouwd. Waarvan 4jaren vol met miserie en ruzie. Alles veranderde rustig aan. Om het domste ding maakte we ruzie.
Ons relatie begon berg af te gaan. Op het werk liet ik alles maar vallen en deed geen moeite meer.
Ons kleintje zag ons alleen maar ruzie maken. Ik had alles op gegeven en maakte me mentaal klaar om een alleenstaande moeder te worden. 
Mijn man kreeg me zo ver om te overtuigen dat alles wat we mee maken gewoon niet normaal is en misschien sihr is. Ik twijfelde, toch bezochten we paar raqies die ons zo gezegd zullen behandelen met roqya. Maar kwamen gewoon altijd bij de verkeerde mensen terecht.Neregens had ik een goed gevoel als bij u. Het was net of ik je al lang ken en me helemaal overliet aan u. U gezicht is zo geruststellend en het voelde helemaal niet verkeerd aan. Alhamdoulillah dat jij in ons pad kwam en mij verloste van die zwarte gat.
En ja indd. Had sihr in mijn maag. Na 2 Roqya sessies bij Meryem heb ik roqya water gekregen en een krachtige honing met kruiden die ik elke dag at.
Dan begon het allemaal. Dag na dag gekots en steken in mijn maag. Elke dag zag ik die dingen er uit komen. En Alhamdoulillah en dankzij u voel ik me sterker dan ooit. Je zei me altijd geloven dat Allah ons altijd en overal beschermt. Je hebt me laten werken aan mijn Imaan en deen.
Ben u super dankbaar en raad je aan iedereen aan. Je bent een schat van een vrouw en met een wit hart.
Moge Allah u hiervoor belonen.
Groetjes Z. uit Antwerpen

 

November 2016

As-salaam moehlaikoem Mryem

Ik wou je nog bedanken, ik ben heel hartelijk door jou verwelkomd je gaf mij direct een goed gevoel. Ik heb heel veel geleerd van de (workshop cursus) hijama, ik heb al ergens anders een opleiding hijama gehad maar was een groot verschil. Wat ik bij jou in 1 dag geleerd heb was het bij die andere opleiding maanden. Je bent een vriendelijke vrouw die op een aangename manier ons de kneepjes van het vak goed probeerde uit te leggen zonder ons het gevoel te geven onwetend te zijn. In shaa ALLAH dat je in de toekomst nog meer workshops of opleidingen gaat geven zodat ik erbij zal zijn. Moge allah subhanahoe watahala jou gezin zegenen en veel rizq in jou zaak geven, AMIEN*

Fatima Migo

 

Januari 2017

Salamoe3laikom Meryem 

Eerst en vooral wil ik jouw bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan en nog steeds doet.

Mijn verhaal,

2jaar geleden kwam ik erachter dat ik al 23j ben bezeten van verschillende jins door sihr en Hassad.

Laat nu al 2 jaar roqia bij mij doen.
Het begon zo ik voelde mij niet goed was altijd ziek dagelijks ruzie met mijn man, ik kreeg het benauwd van mijn huis kinderen en familie.
Wou altijd alleen zijn was kortom elke dag iets met mij.
Ik was ook al na mijn bevalling van mijn zoontje niet ongesteld geworden voor 1jaar en 9 maanden. 
En wat het ergste was ik kon niet zwanger raken.
Hamdoulileh kwam ik terecht bij Meryem en ze verrichte Hijama bij me en kort daarop was ik zwanger :))) Hamdoulileh mijn geluk kon niet meer stuk! Daarvoor zat ik al heel lang bij doktoren en heb veel sabab willen doen maar de genezing kwam niet.
Ik ga nog maandelijks daar naar toe en neem sinds kort ook honing met verschillende kruiden en dat gaat ook heel goed.
Met spijt is mijn oudste zoon ook erg ziek en Meryem maakt speciaal voor hem de honing die hij nodig heeft.
Hij heeft meer energie zijn imuumsysteem is nu veel beter en hij heeft ook niet echt veel pijn meer Hamdoulileh. 
Meryem is een toffe lieve vrouw die een luisterend oor aanbied voor al je problemen. I love her ;)))
Moge Allah sub7anna wa ta3ala haar behoeden voor het boze oog en haar jennah firdaus geven.
Allahuma Ameen

Soraya E.L uit Antwerpen

 

Maart 2017

Hamdoullillah voor mijn ontdekking van deze prachtige dame met zoveel kennis en knowhow, moge Allah haar belonen! Mijn zoontje van 4 begon zich heel lastig te gedragen ik wist me echt geen raad meer tot ik via Meryem Bachbloesems behandeling ben gestart in combinatie met Roqya,

SoubhanAllah hij is in 2 weken tijd zo erg veranderd, ben Allah en Meryem zo dankbaar dat ik mijn kleine lieve kereltje terug heb....

Ami Kastit uit Antwerpen

 

14/04/2017

Burn out en zwanger worden

Ik weet het nog als gisteren,dat een vriendin van mijn zus me naar Meriem doorverwees.
Ik kwam van een burn out en probeerde al lang zwanger worden. 
Meriem doet je zo makkelijk voelen dat je eerst heel je verhaal doet en vanuit daar weet ze perfect wat je nodig hebt. Ben begonnen met de hijama en erna met Rokya..daar gaf ze me een honing mee waarvan ik dacht oooohhh moet ik dit elke morgen opeten.
Toch voelde me ik na elke sessie gelukkiger.Na 3 weken een lepeltje honing elke morgend voelde ik me ook sterker en vond het lekker ;-). Ik zou die week ook ongesteld worden maar die bleven weg.ik dacht Ooh het zal aan mijn burn-out liggen ,dat gebeurde vaker maar langer als 2 weken nooit.Dan ben ik een test gaan kopen en Hmdl ik heb nu een sgat van een zoontje van enkele maanden die mijn wereld is .
P.s: had mijn beste vriendin gestuurd die in de zelfde situatie als ik zat en Hmdl ze heeft nu een dochtertje ..
Meriem zal mij zeker nog vaak zien 

 

Leyla

 

 

 

September 2017

Salaam 3likom
Een maand geleden was ik opzoek naar een oplossing van men 3jarige zoontje die bijna elke nacht paar uur wakker bleef.  sommige nachten was het niet meer te houden omdat het meer dan 5uren waren.  We leden er echt onder.  Elke nacht gingen we slapen met een bang hartje.  Via facebook kwam ik terecht bij meriam. Heb heel snel een afspraak gekregen en kon men verhaal doen bij haar!  
Ze heeft dan roqia bij men zoontje gedaan en bachbloesems meegegeven.  3x per dag en je zag hoe men zoontje rustig werd na een paar weken    We zijn een paar keer geweest bij haar voor roqia.  En hamdolilah een groot verschil   Hij is rustiger, slaapt beter!! We hebben al zoo een lange tyd afgezien met hem en de oplossing was heel dicht bij huis.  Meriam heeft echt goude hart en ook handjes.   Meskina zoveel geduld gehad!!!  1 in de duizend!!!!   Ons zie je zeker terug komen moest er wat zijn! Je bent echt bedankt!!!!

Mvg m. El. uit Borgerhout.

 

 

 

 

Salamu3alaykoum, 

Ben een dame van 24 jaar oud, sinds ik me kon herinneren had ik 
last van mijn benen, soms viel ik echt in slaap met de verschrikkelijkste pijn, 
Had alles geprobeerd, van artsen tot specialisten, maar subhaneallah hoop had ik niet opgegeven. Van pijn in mijn benen tot de verschrikkelijkste gedachten "alwaswas" en grootste nachtmerries. Tot ik Miryam heb ontmoet, en ik dank Allah nog steeds voor deze shifa ! Nooit had ik rokiya gedaan bij iemand, dit was mijn eerste keer en heb echt de intentie gelegd bij Allah swt. De eerste dag dat ik Rokia had gedaan bij haar subhaneallah, was een hele zware sessie zowel voor mezelf als voor haar. Alles was nieuw voor mij. Wist niet wat me over kwam maar subhaneallah de positieve energie die je uitstraalt zorgde ervoor dat ik vertrouwen moest hebben zowel in jou als in Allah. De eerste weken had ik thuis afgezien met de taak dat ik van u heb gekregen ( rokiya water/olijf olie ) maar door jou honing had ik de kracht gekregen en heb dit niet alleen gemerkt bij mijn gezondheid maar ook in mijn geloof en de nare gedachten verdwenen stilletjes aan. Na 4 keren rokiya heb ik ook Hijama gedaan, en hamdulillah  na elke sessie voelde ik me alleen maar beter en beter, mijn lichamelijke klachten verdwenen en mijn gedachten werden steeds positiever en positiever. Dit allemaal dankzij jou Miryam ! Bedankt voor alles ! Ik zou nooit weten hoe ik je hier voor moet bedanken ! Mag Allah je daarvoor belonen ! En mag Allah voor elk moslim(a) shifa brengen. 

Wa3likoum salaam.

D. uit Antwerpen
November 2017.

 

 

salam aleykom meriem,

hier is mijn verhaal

na 6 jaar proberen om zwanger te raken

Eileder verstopt en een operatie 

met mijn man die ook een heel zwak sperma heeft, vertelden de dokters ons dat ze beter een ivf  zouden kunnen maken

na het proberen van de geneeskunde dacht ik dat ik het moest laten aan god en profetische geneeskunde

Ik kwam naar Meryem om de hijama en de massage van de baarmoeder te doen

En mijn man voor hijama te doen 

ze adviseerde me ook om honing te nemen met speciale kruiden

Voor mijn man ook

en subhanallah

na het nemen van honing voor 3 weken en na mijn tweede sessie van hijama en massage werd ik direct zwanger

Ik had geen hoop en toen ik de test zag, geloofde ik het niet maar hamdoullillah ging ik naar de gynaecoloog en ik ben 6 weken zwanger

we mogen nooit de hoop verliezen en vertrouwen op God en onze profetische geneeskunde en vooral de betrouwbare mensen die het beoefenen als meriem en haar echtgenoot

alles komt uit Gods handen maar Meriem en haar man zijn de Sebeb nogmaals bedankt vanuit het diepst van mijn hart  je bent een heel lieve vrouw en geduld en voel je je direct zelfverzekerd met jouw 

Shokran Shokran Shokran 

sofia uit Sint niklaas

November 2017

 

 

slm
ben allah dankbaar dat ik na veel jaren in contact gekomen ben met meryem.mijn verhaal begon toen ik wou trouwen met mijn man maar zijn familie hier tegen was.dag voor we trouwden kreeg ik bedreigingen via telefoon van ik ga ervoor zorgen dat jullie huwelijk niet blijvend is en denk maar niet aan kinderen met hem.want ik maak je leven kapot.en idd elke jaar ging ik achteruit lichamelijke als geestelijk.bij elke bevalling was de band met mijn baby erg slecht.de laatste jaar gaat het echt heel slecht pijn angstaanvallen maag en buikpijn.ook geen liefde naar mijn kinderen.ik ondekte dat er shir voor mij werd gedaan.mijn leven storte in.tot ik meryem leerde kennen en bij haar op afspraak ging.ze stelde me gerust en stelde voor met roqia te starten en honing met kruiden.de eerst week kreeg ik de honing amper binnen.nu gaat het echt goed.na het opvolgen van meryem haar behandelingsplan ben ik nu al op een punt gekomen dat er Beterschap voelbaar is. alhamdoulillah. maar ben er nog niet maar zolang ik meryem haar raad opvolg en met allahswil kom ik er wel eerste keer na meer dan 14 jaar geloof ik in genezen inshallah. Bedankt meryem 
ik wil je nooit meer uit mijn leven.
jy blijft voor altijd in mijn hart jy wees wijst mij de weg naar genezing en moge Allah hier mij verder in helpen genezen.
moge Allah u beschermen u belonen met jannah inshallah. 
ik kijk uit naar volgende afspraken en naar terug mezelf vinden in het leven.
karima uit Gent

December 2017

 

salaam 3alaikoum

Ik wil graag mijn hijama-ervaring met jullie delen, zodat ik eventueel andere dames kan overtuigen om deze stap ook te maken. 

Dus op mijn vijftiende werd ik voor de eerste keer ongesteld. Het liep allemaal heel normaal tot mijn 19de. Vanaf een bepaalde moment begon ik mijn menstruaties onregelmatig te krijgen. Ze konden maanden na elkaar gewoon heel normaal komen maar ze konden ook maanden lang wegblijven. Nooit heb ik er echt bij stilgestaan dat dat niet normaal was tot een bepaalde periode. Ik blikte terug en telde slechts 6 maanden ( dus van november tot april) dat ik geen enkele dag ongesteld was geweest. Ik vertelde het aan mijn zus en mijn moeder, waarop mijn zus zei: “maak een afspraak bij uw huisarts, want dat is niet normaal”. Zelf wilde ik het niet en mijn moeder was daar ook geen voorstander van. Enkele dagen later kwam men zus terug van haar Hijama behandeling en overtuigde me om het te proberen. Ze somde allerlei pluspunten op waarvan O.a. Het is sunnah, je zult u zoveel beter voelen na de behandeling ( uw lichaam komt echt tot rust), en misschien helpt het u wel bij uw menstruaties,... 

 

Ervaring:

Dus eind april was mijn eerste Hijama behandeling samen met een vriendin, omdat ik het echt niet alleen durfde. Ik was super nerveus. Ik kwam daar aan en het was gelijk aan mij. Ik mocht naar een aparte ruimte gaan waar Maryem mijn gegevens vroeg, waarvoor ik het precies wilde doen, ze deed een tong analyse, ze meten mijn bloeddruk ( wat zeer hoog was door de stress) en daarna kon ik plaats nemen op het bedje voor de behandeling. 

De behandeling zelf:

Eerst kreeg ik een massage waarbij ik tot rust kwam. Ondertussen voerde Maryem een conversatie met mij waardoor ik me super op mijn gemak voelde. 

Vervolgend zette ze de cups op bepaalde plekken o.a. de Hjama plek, 2 cups ter hoogte van mijn eierstokken, 1 ter hoogte van mijn maag en 1 op een stress plek.

Ze haalde de cups eraf omdat ze dan de afdruk had. En vervolgend begon ze met “snijden”. Het klinkt allemaal super pijnlijk, maar geloof mij het gedachte deed veel meer pijn dan het gevoel op dat moment. En daarna plaatste ze de cups terug voor 8 minuten ongeveer. En tenslotte na die 8 minuten haalde ze de cups weg en reinigde ze mijn rug. Het was allemaal zo snel voorbij. Amai! 

Resultaat:

Na de 2de Hijama behandeling had ik al prijs. Het was tijdens de ramadan. Ik werd enkele dagen na de 2de behandeling ongesteld. Na een lange tijd was het zo ver. De maand erop kreeg ik ze gewoon weg nogmaals. En tegen het einde van de maand heb ik nog een 3de behandeling gehad. Het is echt een aanrader. Moest je uw twijfels nog hebben kun je altijd mensen aanspreken die de behandeling al hebben gehad. Ik ben ervan overtuigd dat de meerderheid een positieve ervaring bij infinityhealing hebben beleefd. 

Dankwoord: 

Hierbij wil ik iedereen die werkt voor infinityhealing bedanken, het was een fantastische ervaring. En mij zien jullie in sha Allah nog vaak over de vloer.

Groetjes 

HjZa

27/7/2019