Ooracupunctuur

 

Ooracupunctuur komt voort uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en is één van de technieken binnen de acupunctuur. Onder ooracupunctuur verstaan we het met naaldjes of met stalen of gouden bolletjes stimuleren van acupunctuurpunten in het oor.  Acupunctuurpunten die behandeld worden om uw klacht te verhelpen of de last die u ervan heeft, sterk te verminderen. kliënten krijgen vaak ook meer energie door de behandeling. Dikwijls gaat een kliënt bij aanvang van de behandelreeks, direct al beter in zijn vel zitten.

 

Wilt u gezond en blijvend afvallen, stoppen met roken? Dan plaatst ik aan het einde van een behandeling gouden of stalen zogeheten “verblijfs-"bolletjes in uw oren. Deze blijven een week zitten. Het best drukt u ze dagelijks enkele malen zachtjes aan. Zo helpt u om uw zin in roken dan wel eten te verminderen. Maar ook om ontwennings- verschijnselen tegen te gaan en om uw "spijsverteringsvuurtje" aan te wakkeren.

 

Ooracupunctuur kan worden ingezet voor een breed scala aan klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van pijnklachten. Een kleine greep uit behandelbare klachten:

Hoofdpijn (spanningshoofdpijn, migraine);

Burnout en andere stress gerelateerde klachten;

Overgangsklachten;

Vermoeidheidklachten;

Nek- en schouderklachten;

Tenniselleboog, golferselleboog;

Rugklachten;

Heupklachten;

Knieklachten;

Sportblessures;

Eczeem;

Allergie, hooikoorts;

Maag- en darmklachten;

Ondersteuning bij afvallen;

Ondersteuning bij stoppen met roken, verslavingsproblemen

Etc.

Prijs: 25€ per beurt. 10 beurtenkaart 200€
 

Bij gezondheidsklachten is het zaak eerst naar de huisarts te gaan!!!