Bachbloesems bij kinderen

 

Bach Bloesem Remedies voor kinderen

 

Als je kind niet lekker in z’n vel zit, dan uit zich dat bijvoorbeeld in druk gedrag, slecht slapen, snel huilen of ruzie maken. En dan is het vaak moeilijk te begrijpen dat achter dit gedrag vaak een heel gevoelig kind schuilgaat. Ook door mensen om ons heen wordt dit niet altijd herkend en begrepen.

Elk kind heeft vanaf de geboorte al een persoonlijkheid waarvan bepaalde karaktereigenschappen al snel duidelijk zijn. Natuurlijk ontwikkelt een kind zijn persoonlijkheid in de loop der jaren. En brengt ook elke leeftijdsfase verschillende eigenschappen met zich mee.

Alle gevoelens waarmee dit ontwikkelingsproces gepaard gaat, kunnen we ondersteunen met de Bach Bloesem Remedies. Ze kunnen helpen bij emoties zoals angst, onzekerheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, zenuwachtigheid, onverdraagzaamheid en boosheid. De Bach Bloesem Remedies helpen om de positieve dingen naar boven te halen en om nare gevoelens te verwerken of ermee leren omgaan.

Bachbloesems zijn zeker geschikt om te gebruiken bij kinderen. Er zijn heel wat situaties die voor een kind een diepe indruk nalaten.

Dit kan zich in allerlei probleemgedragingen uiten. Bachbloesems kunnen hierbij een uitstekende hulp zijn. Eigenlijk kan men Bachbloesems al gebruiken vanaf dag van de geboorte. 

Bachbooesems zijn compleet

 

Intake gesprek 50€ incusief fesje