Styling capsule

 
         

 

  *Ondersteunt de calorieverbranding, stimuleert de stofwisseling en verstevigt de huid

De Styling Capsule werkt verzachtend bij spierpijnen, reuma, artrose en fibromyalgie. Het geeft een totale ontspanning, het laadt uw batterijen weer op. Deze behandelmethode is geschikt voor mensen die tegen een burn-out aan lopen, gespannen zijn, reuma, fybromyalgie, psoriasis en last van slapeloosheid hebben.

De Styling Capsule van onze praktijk beschermt en ondersteunt uw gezondheid en schoonheid en optimaliseert de lichamelijke en geestelijke conditie. Een betere gezondheid, een jeugdig gevoel en een fijnere bodycontour zijn het resultaat.

 

  *Totale ontspanning en intensieve huidreiniging

De Styling Capsule zorgt voor een totale ontspanning en voor een intensieve huidreiniging, ontgift en ontslakt het lichaam, ondersteunt de calorieverbranding, stimuleert het gewichtsverlies, verstevigt de huid en vermindert cellulite, werkt verzachtend bij spierpijnen en reuma en versterkt het mentale weerstandsvermogen en geeft uw lichaam weer energie. 

De diverse therapieën in de Styling Capsule werken positief in op het vegetatief zenuwstelsel. Een behandeling in de Capsule is als een korte vakantie; pure ontspanning voor lichaam en geest. Op deze manier kan de energie weer vrij door het lichaam stromen en beschermt u uzelf tegen een burn-out.