Roya set, bestaande uit honing, capsules en olie

 

Roqya set:

Bestaande uit:

 

Pot honing 500gr met kruiden: 

ingredienten: haba sawda, alhantit, sidr, gember, qist lhindi, maca, valeriaan

etherische olie: lavendel, mandarijn, rayhaan, l3er3ar (grove den)

De honing dient men dagelijks in te nemen 

 

Capsules 80st

ingredienten: senna en sidr (jujube lotusbloem)

De capsule neemt men 3x per week gedurende 4 weken 

 

Fles olie 250ml

ingredienten: olijfolie, habba sawdaolie, lavendelolie, kafoerolie, alhantitolie, l3er3aar (grove den)

de olie dient gedurende 7 dagen in te smeren met tussen pauze van 7 dagen daarna begint men opnieuw gedurende 7 dagen tot de fles op is.

 

Sidr:

Een groep geleerden beweert dat Sidr een effectieve remedie is tegen magie (sihr), met de wil van Allah swt Sidr is misschien wel het meest bekendste kruid in de Roqyah, het wordt ook wel lotusbloem genoemd.Deze struik wordt zowel in de Koran als de ahadeeth van de Profeet(vrede zij met hem genoemd).Habeeb ibn Utbah ibn Abddus-Salaam moge Allah tevreden met hem zijn zei:Ik was aan het zitten met de Profeet vrede zij met hem, toen een bedoeien kwam en zei, O Boodschapper van Allah (vrede zij met hem), ik heb gehoord dat u verteld hebt over een boom in het paradijs, en ik ken geen boom dat grotere doorns heeft dan die boom(de lotus boom). De Profeet vrede zij met hem zei:“Allah heeft een vrucht geplaats voor elke doorn die erop zit, in de boom zitten 70 verschillende kleuren voedsel, en 1 kleur van daar lijkt op geen ander (Tirmidhi). Sidr heeft het effect zich te hechten aan de Sihr wanneer het gedronken wordt door iemand die Sihr in zijn lichaam heeft en vervolgens wordt het overgegeven of via de ontlasting uit het lichaam verwijderd met de wil van ALLAH. Verder is het zeer nuttig gebleken bij het wassen, vooral bij mensen die getroffen zijn door Rabt(vaginisme).

 

 

Senna:

 

Dr. Muhammad 'Ali Al-Baar heeft een artikel geschreven over senna en de deugd volgens de Sunnah, en hij sprak veel over de medische voordelen ervan. Hij zei onder andere Senna werkt rechtstreeks op de dikke darm. Het is een effectief laxeermiddel en is een goed medicijn zonder bijwerkingen, goed uitgebalanceerd en droog. De gunstige effecten zijn onder meer werken tegen deprimerende gedachten, scheuren in de voeten, spanning in de spieren, de verspreiding van haar luizen, schurft, puisten en jeuk. Als het in olijfolie wordt gekookt en wordt gedronken, verdrijft het bedorven zaken. Het is ook effectief tegen pijn in de rug en heupen. Een van de kenmerken van senna is dat het zwarte gal en slijm verdrijft en het hart versterkt. Het is ook nuttig in het geval van chronische hoofdpijn en epilepsie; het verwijdert aambeien; het is nuttig in het geval van obstipatie als een ontlasting verzachter en laxeermiddel. Er is nauwelijks ontlasting of laxeermiddel in de apotheek dat geen senna bevat. Het lijdt geen twijfel dat senna een van de beste ontlastingverzachters is die er is. Dit zijn bekende ziektes en Profeet (صلى الله عليه و سلم). zei dat senna alles doet genezen behalve de dood en zei dat als de dood geneest, senna zou zijn.

 

Zwarte zaad:

Zwarte zaad is een geneesmiddel voor alle ziektes behalve de dood.  Khalid bin Sa’d zei: “We gingen weg en Ghalib bin Abjar was met ons. Hij voelde zich onderweg onwel en wanneer we in al-Madinah aankwamen, is hij ziek geworden. Ibn Abu ‘Atiq is hem komen bezoeken en zei ons: “Je moet deze zwarte zaad gebruiken. Neem er 5 of 7 (zaadjes), Zwarte zaad is een geneesmiddel voor alle ziektes behalve de dood.  Khalid bin Sa’d zei: “We gingen weg en Ghalib bin Abjar was met ons. Hij voelde zich onderweg onwel en wanneer we in al-Madinah aankwamen, is hij ziek geworden. Ibn Abu ‘Atiq is hem komen bezoeken en zei ons: “Je moet deze zwarte zaad gebruiken. Neem er 5 of 7 (zaadjes),[Saheeh Sunan ibn Majah (3449)] & [Saheeh al-Bukhaari (5687)]. Ibn Al Qayyim (moge Allah hem genadig zijn) zei: “De zwarte zaad helpt tegen alle soorten koude kwalen … wanneer het gemalen en gemengd wordt met honing en gedronken wordt met wat water, zal het de stenen die in de nieren en de prostaat voorkomen, verwijderen… Het verhoogt de doorstroming tijdens de menstruatie en de productie van melk als het gedurende enkele dagen gedronken wordt… Wanneer de zwarte zaad met azijn verwarmd wordt en op de maag wordt gelegd, zal het de wormen elimineren. Het wist, remt af en verlicht de symptomen van de verkoudheid wanneer het gemalen wordt en in een doek wordt geplaatst zodat het door de neus ingeademd kan worden op regelmatige basis totdat de aandoening is genezen. Zwarte zaadolie … Als men vijfentwintig gram met water mengt en het vervolgens opdrinkt, zal het helpen tegen hijgen en hard ademen … “.(Vertaald vanuit ‘De geneeswijzen van de Profeet’ door Ibn Al Qayyim (moge Allah hem genadig zijn) met lichte aanpassingen)Abu Hurairah heeft overgeleverd dat onze geliefde Profeet Mohammed(vrede zij met hem) zei: “Gebruik dit zwarte zaad regelmatig omdat het een geneesmiddel voor elke ziekte bevat, behalve voor de dood”. (Hadith sahih al-Bukhari)