Welkom bij Infinity Healing ,natuurlijke therapieen en gezondheidsbegeleiding

Bij Infinity Healing zijn wij gespecialiseerd in behandelingen om het zelfgenezend vermogen op te wekken en te versterken bij mensen met pijn, ziekte en andere lichamelijke en geestelijke klachten. Als u zich niet goed in uw vel voelt, loont het zeker ook eens de moeite om bij ons langs te komen voor een van onze natuurlijke behandelingen.

Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten die niet via standaard medicatie zijn te behandelen? Aan de hand van ons gesprek zal ik proberen met de juiste behandelingen uw klachten verminderen. Ik geef elke cliënt individuele aandacht, zodat ik met u samen aan uw herstel kan werken.Wij bieden een uitgebreid gamma aan, gaande van gezondheidsbegeleiding, over het ontgiften en detoxen van uw lichaam, aangepaste voeding, kruidentherapie, orthomoleculaire therapie bij pijn en lichaamlijke klachten en helpen bij het afslanken. Zo helpen wij u om zich weer beter te voelen.

De oorzaken waarom u zich minder goed voelt, kunnen heel erg verschillend zijn. Bij ons gaat men niet enkel het symptoom aanpakken, maar gaat men op zoek naar de oorzaak van de ziekte. Bij ons dus geen standaard antwoord, maar een individuele behandeling.

Wij willen graag dat onze klanten met een goed gevoel bij ons vertrekken. Dat kan door het veranderen van de levensstijl, van de voedingsgewoonten of door het lichaam volledig te ontgiften. Samen met u zoeken wij naar een oplossing.

Een van onze behandelmethodes is een cuppingmassage. Het dempt de pijn en zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel. Een cuppingmassage kan ook preventief werken, en ontspannen. Wat dacht u over een stylingcapsule en vacuslim voor ontspanning, ontgiften, of pijnbestrijden en anti cellulite of voetreflexmassage om zelf eens goed te relaxen en weer op te laden. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Maak dan ook eens een afspraak. Dan leggen wij u in meer detail uit wat wij voor u kunnen betekenen.

 

U bent van harte welkom bij ons op : Statiestraat 94, 2600 Berchem

Fotogalerij: Startpagina

Actueel

Deze sectie is leeg.