Kindercoaching / Begeleiding

Kindercoaching/Begeleiding:

Soms zit een kind niet goed in zijn vel, is het uit balans. Het kan last hebben van (faal)angst, wordt gepest, heeft verdriet, geen vriendjes, ervaart stress en ga zo maar door. Dit kan zich o.a. uiten in woedeaanvallen, weer in bed plassen, veel huilen, teruggetrokken gedrag of andere gedragsveranderingen. 
Een kindercoach kan het kind helpen om weer in balans te komen. 

Als kindercoach werk ik met kinderen via een positieve, oplossingsgerichte aanpak. Dit betekent dat ik samen met het kind en de ouders/verzorgers, op zoek ga naar de oplossingen welke altijd aanwezig zijn in het kind zelf. 
Een ontdekkingsreis, waardoor het kind terug bij zijn/haar eigen kracht komt!!

Ik maak gebruik van onder meer volgende werkvormen: tekeningen lezen, powerverhalen, Kids’Skills, creatieve werkvormen, EFT(Emotional freedom techniques) , schatgravers, systeemopstelllingen, relaxatiemethoden, faalangstmethode “Dappere draak”, …

De kinderen leren spelenderwijs een aantal figuurtjes kennen, zo ontdekken ze op een speelse manier hoe ze kunnen omgaan met gedachten en gevoelens. 

De kinderen worden aandachtiger, creatiever en zelfzekerder. Ze leren omgaan met stress, angst en depressieve symptomen, onzekerheid en sombere gevoelens

En ze krijgen praktische tips voor het dagelijkse leven!

prijs:

Eerste gesprek 50€  

Vervolg gesprek  45€  

 

 

 

voor afspraak 0489.633.792