Bio body detox voetenbad

 

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in een voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bioenergetisch veld wordt gegenereerd.  Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben meer dan 2000 poriën in elke voet en bieden daarmee een van de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door de stroom die door de zoutoplossing gaat en de afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling een glas water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

Eén behandeling zal al een gevoel van vitaliteit, energie en ontspanning geven, maar aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen om het snelste weer de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna zal één tot twee keer per maand voldoende zijn om onder normale omstandigheden vitaal te blijven. Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per persoon en per behandeling omdat de omgevingsfactoren een enorme rol spelen in het evenwicht van het lichaam.

De BioEnergiser wordt door ziekenhuizen in de hele wereld gebruikt voor hyperhidrosis (overmatig zweten handen en voeten) en diverse huidaandoeningen (bv. zwemmerseczeem). Naast de medisch bewezen genezing van bepaalde ziektes blijkt de BioEnergiser ook andere klachten te verminderen. Door de stimulatie van het ontgiftingsproces worden gifstoffen afgescheiden en is er meer energie om te gebruiken voor ander zaken. Hierdoor zal de algehele weerstand beter zijn en zal het lichaam effectiever kunnen werken.
Uit een aantal onderzoeken, gedaan door Dr M. Draper in het Malvern Integrated Health Center in Engeland, blijkt dat er enorme verbetering is voor diverse aandoeningen na een reeks behandelingen (zie tabel onder).

Symptomen Positief resultaat % Neutraal resultaat %
Psoriasis (chronische huidziekte) 80% 20%
Eczeem (huidziekte) 70% 30%
Beenoedeem (vocht vasthouden) 100% 0%
Lymfeoedeem  (vocht vasthouden) 95% 5%
Lymfeklier (werking/ontgifting) 95%

5%

Hyperhidrosis (overtollig zweten) 90% 10%

De resultaten van jarenlang onderzoek en proeven van de BioEnergiser hebben geleid tot het wereldwijde medische patent op de ∑Q™ technologie.  

 

Mensen met de volgende ziekten of medische indicaties mogen NIET gebruik maken van de BioEnergiser:

*Mensen met epeilepsie

*Mensen met pacemaker of hartziekten

*Zwangere vrouwen

*Kinderen jonger dan 5 jaar